Om LEQUIST

Om LEQUIST

Bag LEQUIST Rådgivning står bygningsingeniør Lis Engquist. Siden min uddannelse fra Københavns Teknikum i 1990 har jeg fungeret som rådgivende ingeniør. Op til starten af LEQUIST Rådgivning i 2017 var jeg gennem næsten 10 år partner og medejer af et mellemstort rådgivende ingeniørfirma. Jeg har mange års erfaring indenfor blandt andet:

 

  • Projektledelse
  • Projekteringsledelse af tværfaglige projekter
  • Byggeledelse
  • Projektudvikling
  • Tilsyn

Min særlige passion er bevaringsværdige ejendomme, som kræver lidt ekstra af projektlederen. Her er det vigtigt på samme tid at bevare sjælen og skabe en løsning, der fungerer i hverdagen og indenfor den økonomiske ramme. Jeg har været heldig at styre en del større renoveringsprojekter. Her føler jeg virkelig, at mine evner og min store erfaring kan gøre en forskel.

LEQUIST projekter.

Her kan du se en liste over de projekter, jeg har arbejdet med fra 1990-2016.

Mit CV og kompetencer kan du se her.

Jeg er medlem af FRI, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, og sad i 2014-2016 i bestyrelsen. I 2013-2016 var jeg medlem af Byggeriudvalget. Hos LEQUIST får du ærlig og uvildig rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker. Du har idéen – jeg har erfaringen til at føre dem ud i livet. Firmaet er forsikring gennem Tryg med FRI’s konceptforsikring.

Yde uvildig erfaringsbaseret tværfaglig rådgivning vedrørende byggeri.

Sikring & optimering af projekt økonomien, -tidsplanen og –kvalitet.

Ærlig og uvildig rådgivning, med udgangspunkt i kundeønsker og projekt/bygnings potentialet.
Medlem af FRI (Foreningen af rådgivende ingeniører)
Forsikret i Tryk med FRI’s konceptforsikring.

Share This